Päätös

Runoilija Bitterchild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tupakan tiristessä huulieni välissä
huomasin että taivaalla oli kerroksia.
Tummat olivat lähellä,
mutta olen varma että huomenna näkyvät valkoiset pilvet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herättää ajatuksia minussa tämä runo. Tykkään todella.

 

Käyttäjän kaikki runot