Ei mikään Jungle Drum

Runoilija Bitterchild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei todellakaan kuin Jungle Drum,
sydämeni muistuttaa kolibria.

Jos et enää koskisi, pakottaisin
kätesi kokeilemaan minua.

Ole kiltti ja tukista minua taas,
kun luet samalla Markiisia?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot