Uuden ajan Nymfetti

Runoilija Bitterchild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kostea hengitys tuntui leuallani
kun pakotit minua itseäsi vasten.

Muka halusin pois, vähän rimpuilin
samalla kynsieni sivelellessä niskaasi.

Suutelit kovasti, raapien ja syöden,
kaivautuessasi minuun.

Rakastit niin kovasti, että minulta
lähti taju.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mä tykkäsin tästä tosi paljon :)

 

Käyttäjän kaikki runot