Kakskyt tuntia Tuhkimolla

Runoilija Auret

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei herra kuolemaa kannata rakastaa,
hän sinut vielä unohtaa.
Vain päivä eteenpäin kerralla mennen
unohdat mitä elämä oli ennen."
 

Hytti on snadi: en siitä ylläty.
Kun jää stadi, en Hesaan ylety.
Keula jo halkoo jäätä jolla kävellä
voi vaikka Ruotsiin talvella

Kakskyt tuntia Tuhkimolla,
kivalla sillipurkilla,
yhteen suuntaan ja toiseen.
Viroon maihin en päässyt nouseen.

Merellä kun on, ei verot ylety,
koskettamaan tuliaisia ei ylety...
Tax Free jossa halvempaa on,
jossa rahanmeno suunnaton.

Kakskyt tuntia Tuhkimolla,
kivalla sillipurkilla,
yhteen suuntaan ja toiseen.
Viroon maihin en päässyt nouseen.

Pimenee jo meri: en siitä ylläty.
Clubiin heti, en mä ikävysty,
kun lasin täyttää drinkki maittava,
ja miehet ovat jatkuvasti hakemassa.

Kakskyt tuntia Tuhkimolla,
kivalla sillipurkilla,
yhteen suuntaan ja toiseen.
Viroon maihin en päässyt nouseen.

Hortoillen hissiin: en siitä ylläty,
siitä, etten hissinappiin ylety.
Lattiakin tuntuu mukavan kotoisalta,
vaikken selviäisikään krapulasta.

Selite: 
Vuoden 2004 tuotoksia arkistoista. Risteilymeininki.
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihanan rattoisa risteilyruno, otsikko on aivan mahdottoman kiva ja pakotti lukemaan :) toistokin sopii hyvin.
kerta kaikkiaan jäi hyvä mieli tästä runosta :))

aivan ihanan rattoisa risteilyruno, otsikko on aivan mahdottoman kiva ja pakotti lukemaan :) toistokin sopii hyvin.
kerta kaikkiaan jäi hyvä mieli tästä runosta :))

 

Käyttäjän kaikki runot