Miksi ihminen itkee

Runoilija Auret

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei herra kuolemaa kannata rakastaa,
hän sinut vielä unohtaa.
Vain päivä eteenpäin kerralla mennen
unohdat mitä elämä oli ennen."
 

"Kuoleman kohdatessa;

ihminen itkee, kun hyvyyttä katoaa.

*

Arkisemman surun kohdatessa;

ihminen itkee, kun hyvyyttä ei enää ole."

Selite: 
* "...vai oletko koskaan nähnyt kenenkään itkevän ahneen miehen hautajaisissa?"
Kategoria: 
 

Kommentit

rakastuin tähän. Saanhan siteerata joskus? Mietteen lähteen kerron tietenkin, niin kuin pitääkin tehdä - etten yöuniani vain menettäisi. :)

 

Käyttäjän kaikki runot