Jos tietäisin

Runoilija Auret

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei herra kuolemaa kannata rakastaa,
hän sinut vielä unohtaa.
Vain päivä eteenpäin kerralla mennen
unohdat mitä elämä oli ennen."
 

Jos tietäisin, sen kertoisin,
mut´ kun tiedä en, niin vaikenen.

Selite: 
Arkitilanteissa tulee monestikin käytettyä tätä sanelmaa pelkän "emmä tiiä" sijaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot