Jään kanssasi

Runoilija d56f996b00d112fe25a44a5d1d5f6d97

Eihän minulle ole
koskaan
ikinä
milloinkaan
ollut selvää

miltä rakkauden pitäisi tuntua

Jään silti
nyt kun minun on hyvä olla

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä rakkauden tunteen tietää, kun kohdalle sattuu.
 

Käyttäjän kaikki runot