Rakkautta

Runoilija d56f996b00d112fe25a44a5d1d5f6d97

Meissä kahdessa
asuu rakkaus
koko minun maailmani

Huomasitko
tekikö tuo edes muuttoilmoitusta?

Salaa kuin varas
hiipi oleilemaan
nurkkiimme

Voisimmeko olla onnellisempia?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi jee!!!
Rakkautta!
Lisää näitä.

Hyvä runo pikku huumorilla :-7

Tuskinpa enää tuon onnellisempi voi olla <3
 

Käyttäjän kaikki runot