Ulkokuori

Runoilija d56f996b00d112fe25a44a5d1d5f6d97

Olenko minä
vain mitä kokoni kertoo
sinulle

Olenko minä
annoskokojeni mittainen
arvoton

Olenko minä
saanut vain mitä ansaitsen
laiska

Onko Ihmisyys kilohinnoiteltu?
Silloinhan
olisin jonkin arvoinen
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskaan ei pidä arvostella ihmistä ulkonäön perusteella.
 

Käyttäjän kaikki runot