Vähän aikaa sitten

Runoilija The Squirrel Whisperer

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Purjehdittuani avioliiton auvoiseen satamaan elämäni naisen kanssa on runosuoni melko tyystin kalkkeutunut suoraan verrannollisesti tuskaisen piipittämistarpeen vähenemisen kanssa. Inspiraatiota ja uusia ongelmia odotellessa laittelen sivulle 22.3.2010 alkaen vanhempaa tuotantoa alkaen ensitapaamisestamme 6.6.2007.
 

suutelimme parkkipaikalla ensimmäisen kerran

tulit luokseni ja sanoit "oho", kun suutelit minua uudelleen,
ennen ensimmäistä kertaamme

sanoin sinulle silloin vielä kielletyn r-sanan,
vaikkei rakkautemme kuulemma voisi toteutua kokonaan

sinäkin sanoit niin, ja sovimme selvät sävelet yhdessäololle

vastasit myöntävästi, kun pyysin sinua vaimokseni
- pitkän ajan päästä

se pitkä aika oli ehkä jo lyhentynyt

Ja nyt
lyhytkin aika
tuntuu pirun pitkältä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, odottavan aika on aina pitkä...hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot