Tänään, tässä, nyt

Runoilija The Squirrel Whisperer

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Purjehdittuani avioliiton auvoiseen satamaan elämäni naisen kanssa on runosuoni melko tyystin kalkkeutunut suoraan verrannollisesti tuskaisen piipittämistarpeen vähenemisen kanssa. Inspiraatiota ja uusia ongelmia odotellessa laittelen sivulle 22.3.2010 alkaen vanhempaa tuotantoa alkaen ensitapaamisestamme 6.6.2007.
 

Golgatallani,
toinen käsi menneisyydessä,
toinen tulevaisuuteen tarttuen,
kantaen matkalla tulleita haavoja,
iskujen jälkiä, monia muistoja,
ja elämän antamien oppituntien
kalliisti lunastettua painavaa tietoa.

Sydämessäni vahva usko kaiken merkitykseen,
siihen, että jokainen ottamani horjuvakin askel
on kuljettanut minua vääjäämättä tähän paikkaan
ja tähän kohtaan omassa elämässäni.

Valmiina luopumaan ja ottamaan vastaan,
kuolemaan ja heräämään elämään,
malttamattomana odottaen sitä,
joka jo rauhoittavana on läsnä
voin sanoa minäkin:

"Se on täytetty".

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja, voimakkaita lauseita. Tasapainoinen ja jättää sanattomaksi. Hieno.

Tasapainoinen, rauhallinen tunnelma...mukava runo

 

Käyttäjän kaikki runot