Nimetön

Runoilija auringonlapsi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamuyön hämärissä
valvomme eri puolin kapeaa sänkyä
vartalosi heittelehtii levottomasti puolelta toiselle
tuhahtelet,
murahtelet katkonaisia tavuja,
vaillinaisia lauseita.
Revit ympäriltäni peittoa

Minun tekisi mieli työntää sinut lattialle
ravistella niin kauan,
että heräisit tajuamaan
mikä meitä kumpaakin
taas tänäyönä (ja ehkä ikuisesti)
valvottaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot