Nimetön

Runoilija auringonlapsi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaikki on hyvin
kun sinä oot siinä
kuuntelen sun vaimeaa ääntä
vaikka se on surullinen,
tiedän,
ettet halua lähteä
kerrot muuttopuuhiesi aikataulutuksesta
luurin toisessa päässä pidättelen itkua
et voi käsittää,
kuinka paljon rakastan
tuota ääntä
ja noita kepeitä välihuomautuksia
sinä oot siinä
ja sinä oot juuri nyt
kaikki kaikessa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot