Pieni virta

Runoilija Sampo jr

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unelma - kuinka pieni,
kaunis ollakaan se voi;
kuinka hauras, kuinka heikko -
pien'kin peikko haukata sen voi

Sydän sykkii, pulppuaa
pieni virta; sieluaan
ihminen jos vartioi,
ei silti mistään, itsessään,
varma olla voi

kuinka suuri maailma
ympärillä: metsä, meri avara,
tuulen tuntema
- hengen avaama
polku läpi myrskyjen

tyyni turva sen
joka uskaltaa
luottaa Pyhään Jumalaan
joka lahjat antaa:
unelmat ja voiman
ne toteuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Kaunis

Kaunis runosi kuvastaa vahvaa uskoa Jumalan apuun.

todella kaunis.

kaunis on runosi ja koskettava. Jumalaan turvaaminen on enemmä kuin uskaltamisen arvoista :)

Juuri näin, kaunis, puhutteleva runosi.

Todellakin turva vahva kaikissa myrskyissä! Kaunis, herkkä ja henkevän ihana on runosi! Paljon Onnea Syntymäpäiväsi johdosta!

 

Käyttäjän kaikki runot