Talvinocturne

Runoilija Sampo jr

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei laula ruislintu, vaan joutsen
on jossain jäätynyt jo kiinn’;
sydämeni aivan aavan lailla
lakiin katsomatta hyräilee.

Se ei tiedä, vielä, mikä onkaan
luonnollista lumen keskellä.
Se luulee, että kevät tuolla kaikaa,
kun tuuli yksin tanssii sydänjäillä.

Jalka pelkää pettävää pohjaa,
että kohta railo halkeaa.
Vaan luulo pettyy, onni kukinnostaan
vain laajemmaksi aukeaa

Pimeydessä kaunista voi olla;
siellä valo hehkuu pisimpään.
Onni nousee ylös kyyneleinä,
heikon voima niissä kimmeltää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, todella kaunis

todella kaunis runo.
ihan tässä liikuttuu. :')

Ihana. Todella kaunista tekstiä jälleen. Sinulla, ystäväni, on sanan lahja kauneimmillaan. ->Suosikit

hieno ja kaunistunnelmainen runo, pidän paljon!

ps otsikko on upea :)

Oivoi, miten hienosti tässä onkaan luonnon elementtejä käytetty. Tykkään.

*hymyilee hiljaa* Sanoitta parempi. Tässä se oli kokonaisuudessaan, yksinkertaisuudessaan koskettava kokonaisuus.

upea tulkinta. hieno konaisuus.

 

Käyttäjän kaikki runot