Pyyhi pölyt pois

Runoilija Sampo jr

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä en ole tyyppi,
joka kävelis vettä pitkin.
Mä en ole Pietari,
jonka varjossa voimaa ois.
Mutta sinä, Herra,
joka Pietarille voiman annoit,
sinä tiedät mut.

Tule sinä varjoksi mulle,
arjessa kulkemaan.
Tule sanat antamaan –
sydämessäni asumaan.
Tee sä siitä koti,
ei vain kotoisa –
valaise joka nurkka,
ja se siivoa!

Herra pyyhi pölyt pois –
älä unelmia, onnea,
vaan opeta mut unelmoimaan,
katsomaan Pietarin tavalla.
Kuinka minä voisin vähetä,
se Herra tulee sinulta.
Mä huokaan, Herra, auta,
uudista minua!

Uudista – nyt ja huomenna!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot