Kipinä

Runoilija DarkShadows

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni kertovat itsestäni ja niistä tunteista joita tunnen.
 

Yksin murheissani elämääni mietin, miksi minua onnellisuuden kipinällä kiusaat. Ei kipinästä koskaan tulta synny, pieni kyynel sen sammuttaa. Montako kipinää tarvitaan, jotta yön kirkkaalla tähti taivaalla roihuta saan. Eikä yksikään kyynel sitä voisi tukahduttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot