Pienet tähdet

Runoilija DarkShadows

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni kertovat itsestäni ja niistä tunteista joita tunnen.
 

Synkkään metsään vaipunut olen, en pois löydä. Ei aurinkoa näy, joka minut kotiin veis. Kaksi pientä tähteä taivaalla nään ne kaihoten kaipaen katsoo, kun isää ei nää. Siivet puhtaan valkoiset mut pois lennättää ja pilven reunalta, teidät vielä kerran nään. Kunnes yksin, unholaan jään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot