Nimetön

Runoilija sodapop

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jotkut ajatukset ovat niin painavia ettei niitä pysty sanomaan ääneen.
Toiset ajatukset ovat niin särkyviä ettei niitä uskalla kuiskata edes rakkaalleen.
Ahdistavat ajatukset kiertävät päässä niin että on pakko huutaa toivoen että ne katoaisivat.
Petollisimpia ajatuksia ei edes itse huomaa ja kun joku niistä huomauttaa on liian myöhäistä. Et ole samanlainen kuin ennen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siksi onkin hyvä, että pystyy kirjoittamaan ajatuksensa, ettei käy liian raskaaksi kantaa kaikkea omassa pikku päässään.

 

Käyttäjän kaikki runot