Helmiballerina

Runoilija sodapop

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen kuin helminauhan helmi
kiinni tiukasti elämässä ja toisissa helmissä.
Mitä kun nauha katkeaa?
Joudun eroon elämäni helmistä.
Tanssin yksin lattialla, repaleinen nauha vieressäni.
Eikö kukaan pidä minusta huolta?
Mihin minun helmeni katosivat?
Miksen kuule niiden hentoa tanssia vierelläni?
Eikö kukaan korjaa nauhaa?
Eikö kukaan kokoa helmiä yhteen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti ja kaunis ja herkkä runo. Tykkäsin. Mitä muuta sanoisin? Eikö kukaan pidä huolta? Ei..

 

Käyttäjän kaikki runot