Jouluni

Runoilija Tamaris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uudella nimimerkillä, ehkä myös uusia tuulia, tiedä häntä... ja jotain vanhaa myös.
 

Huuhtoo tuuli kaunista
kylmää maisemaa
se raikkauden siivillä
sivaltaa

Valuen valkoista ja hopeaa
välkkyy hämärällä taivaalla
talven taikaa

Muisto kaunis sydämeeni
palaa
Tuolta jostain kaukaa
luota lapsuuteni joulun

Se saman rauhan
mieleeni luo

Joulun ihanan luokseni tuo

Selite: 
Lunta, kiitos, edes hieman... Kirjoitettu viime vuonna.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot