Jonkun Toisen Elämä

Runoilija Tamaris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uudella nimimerkillä, ehkä myös uusia tuulia, tiedä häntä... ja jotain vanhaa myös.
 

Nojaan seinään, en saa henkeä
tässä unelmassa, joka on jonkun toisen

Silmissäni itkemättömät kyyneleet
jotka puristavat rintaani ja salpaavat
hengen kun elän tätä jonkun toisen elämää

En voi pyytää ymmärrystäkään sillä
tähän olen tullut, jonkun toisen tulevaisuutta
todeksi tekemään

Rakkaani, olen niin pahoillani
sillä olen vieraana ja valehtelijiana

Unelmassa

joka ei ole minun omaani

Elän vain eteenpäin sitä
mikä on ollut

Sinun,

Rakkaani,

suunnitelmaa ja onnea

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot