Peili kertoo totuuden

Runoilija Enkelinkyynel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 18-vuotias tyttö ja olen kirjoitellut nyt viiden vuoden ajan. Löytyy omakohtaisia kokemuksia, mutta myös paljon runoja, joissa ei ole taustaa omana itsenäni.
 

Katson itseäni peilistä varoen,
olen kuullut ettei peili koskaan valehtele.

Sanon muille että olen okei, että kaikki on kunnossa.
Peilikuva näyttää apealta, tytöllä kyynel silmäkulmassa.

Nostan suupieliä ylös ja hiukan hymyilen,
peilissä olen heikko ja vapisen.

Tuijotan suuria ruskeita silmiäni, iloita yritän.
Mutta peilissä kyynel putoa ja hieman säikähdän.

Pelkään näyttää tunteita, sillon minua arvostellaan,
mutta peilille turha on yrittää milloinkaan valehdella.
Sillä peili on sielusi silmät, peili tietää totuuden.
Jos hetken itsekin katsot, saatat löytää vastauksen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Peili kertoo totuuden, mutta se voi myös valehdella.
Ei kannata pelätä näyttää tunteitaan, elämä on paljon antoisampaa kun on täysin aito.

 

Käyttäjän kaikki runot