Jos huomista ei olekaan?

Runoilija Enkelinkyynel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 18-vuotias tyttö ja olen kirjoitellut nyt viiden vuoden ajan. Löytyy omakohtaisia kokemuksia, mutta myös paljon runoja, joissa ei ole taustaa omana itsenäni.
 

Saavut päivä päivältä lähemmäs kuolemaa.
Entä jos huomista ei olekaan?

Sano tänään sanat sydämen,
kerro lauseet äänellä rakkauden.

Hengitä kuin olisi hengenvetos viimeinen.
Anna suudelma huulille sinetöiden.

Kuuntele sydämesi lyönti ja hiljene hetkeksi,
voit kuulla elämäsi kulkevan ja muuttuvan pieneksi.

Jokainen askel saapuu lähemmäksi kuolemaa.
Elä nyt, elä rakkaudella, elä täydellä tunteella.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot