Kasvoton mies

Runoilija Enkelinkyynel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 18-vuotias tyttö ja olen kirjoitellut nyt viiden vuoden ajan. Löytyy omakohtaisia kokemuksia, mutta myös paljon runoja, joissa ei ole taustaa omana itsenäni.
 

Se astuu ovesta sisään, siihen seisomaan jää,
eikä ole edes ensimmäinen kerta tää.
Se valittaa, jankuttaa, nalkuttaa vaan
hirveen päänsäryn jo sen kasvoista saan.
Sanoo ”et ole ihminen, et eläinkään”
katson sitä, kasvoilleni pelon kuva vain jää.
Tulee uniini aina tuo kasvoton mies,
joka kaiken jo ennen mun syntymää ties.

Se satuttaa, loukkaa, se viihaa vain,
vieraileeko tuo mies mun luonani ain?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tuo mieleen painajaiset ja ikävät traumat
koskettava kirjoitus

Persoonallinen teksti
vahvana.

Tämä Runo jää mieleen.

 

Käyttäjän kaikki runot