Luulotauti

Runoilija Aikku93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2008
Viimeksi paikalla: 27.10.2016 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan yleensä runoja ajatuksistani, mietteistäni, kysymyksistäni, ongelmistani jne. Runoillani ei aina ole mitään ideaa tai sanomaa. Yleensä kun jokin asia harmittaa niin se usein helpottaa, kun pääsee kirjottelemaan runoja :)
 

Luulenpa että muilla on kaikki paremmin. Luulenpa että minun tekoni on aina kaikkista pahin, ei muut voi tehdä sitä pahemmin.
Luulen ettei kukaan koe ikinä samalla tavalla, toisille ei voi tapahtua samoin.
Miten ihmeessä tämä voisi olla totta. Luulo on vain kuvitelma, josta ei ole varmuutta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luulla voi aina paljonkin, eriasia sitten mikä on totta... vaikkei totuuskaan ole aina jokaiselle sama. Hyvin kuvattu asia.

 

Käyttäjän kaikki runot