Parisuhde

Runoilija Aikku93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2008
Viimeksi paikalla: 27.10.2016 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan yleensä runoja ajatuksistani, mietteistäni, kysymyksistäni, ongelmistani jne. Runoillani ei aina ole mitään ideaa tai sanomaa. Yleensä kun jokin asia harmittaa niin se usein helpottaa, kun pääsee kirjottelemaan runoja :)
 

Teethän minulle mieleksi, jos minäkin sinulle niin teen.

Ei en tee sitä siksi, että olisin juuri sellainen persoona. Teen niin koska tiedän miellyttäväni sinua rakas.

Ethän pelkää antaa ruusua, vain koska siihen ei ole fiilistä?

Annathan ruusun, koska tiedät että minä pidän siitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot