tunnustus rakkaudesta

Runoilija kulta sydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rewantiikeri
 

Kun tällä hetkellä katson elämää,
haluan viettää sen kanssasi.
Sydämeni on aina luonasi,
kun minä en ole.
Olet auringonsäde sateisessa päivässäni,
onneni jokaisessa päivässä.

Selite: 
pojalle jota rakastan <33..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot