Tyttö

Runoilija kulta sydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rewantiikeri
 

Poika katsoi tyttöä,
tyttö katsoi takaisin.
-Mitä sinä katsot?
Kysyi tyttö lopulta.
-Sinuahan minä,
mutta miksi sinä katsoit takaisin?
Poika vastasi.
-En voinut olla vastustamatta katsettasi.
Tyttö sanoi pojalle punastuen.
-Jos suutelisin sinua,
vastaisitko suudelmaani?
Poika kysäisi.
-Suutelisin,
koska en voi vastustaa sinua.
Veit minun sydämmeni katseellasi.
Tyttö vastasi uudelleen pojalle.
Poika suuteli hellästi tyttöä,
ja tyttö vastasi suudelmaan.
-Sinäkin veit juuri koko sydämmeni.
Poika sanoi hymyillen tytölle.

Selite: 
Onnellisuuden tunne,se on niin mahtava tunne.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava, niin romanttinen...

 

Käyttäjän kaikki runot