mikä mikä maa

Runoilija Jiminmamma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankoliaan taipuva fiiliskirjoittelija
 

sinussa leijuu keijupölyä
taikaa täynnä
hiusten latvoista aina varpaan kynsiin

Tähdistä varastettu tuike katseessa

Olet iltasatu
se jota kuunnellessa pääsee luvattoman lähelle mikä-mikä-maata
Oman elämäsi Peter Pan

Voit luottaa siihen että säilytän varjosi niinkauan kun sitä et tarvitse
ompelen kiinnikkin kun se aika tulee
paikkaan sinut taistelujesi jäljiltä

Mutta lennä nyt kun on sen aika
seikkaile
löydä

tämänkin Leenan puolesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja herkkää!

runos hieno, jaksotettu eik liia pitkä..

miks ite kirjota tän? ehk meil yp kaa periaattelisii kysymyksii..

miks sun sivul arvostelun ohee? aattelin pist pahakses..

kuha jatkat runoiluu..

 

Käyttäjän kaikki runot