Pieniä mietinnän muruja

Runoilija Jiminmamma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankoliaan taipuva fiiliskirjoittelija
 

Sanoisivat minua hulluksi jos kertoisin ääneen etten välitä kesästä
se suorastaan pelottaa ja ahdistaa iloisella valoisuudellaan
Silloin pitäisi olla auringosta reipas
ihanan pirteä ja kupliva ja kaikesta nauttiva ja kaiken ehtivä ja
niin ja
kesäisin odotan sateisia päiviä
kuinka ihana silloin on kun tuntuu että maailma huokaisisi hetkenverran
ei tarvitse nauttia ja ehtiä ja kuopsuttaa
saa vaikka istua ja kuunnella sateen ropinaa

syksyisin opin nauttimaan taas auringosta
viilenevän tuulen ja auringon liitossa on jotain taikaa
Ihmiset alkavat palata omaan arkeensa
jokainen pienenpieneen koloonsa odottamaan kesää ja manaamaan talvea
pieni ilkikurisuus sisällä kikattaa katketakseen ja kaivaa kumisaappaita iloiten

mutta talvessa on turvallisinta
siellä minä viihdyn
niissä maisemissa
ja kaiken sen topan sisällä tunnen olevani turvassa
Kuinka pettävän kaunis maailma on kun on lunta
Kaiken pimeyden keskellä on siltikin valoisaa
Minun sieluani se peilaa paremmin kun kauniit lauseet

Selite: 
aamuista pohdintaa ..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot