Tyyni

Runoilija Jiminmamma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankoliaan taipuva fiiliskirjoittelija
 

Sinne missä järven pinta on tyyni
kävele
katsele
ja muista minua
Kuinka tuuli heiluttaa hiuksiasi
ei ei niinkuin ne heiluvat elokuvissa
vaan niinkuin ne heiluvat sinulla
Mitä tyyneys olisikaan ilman myrskyä
sielusi siinä järven vieressä
pinnalla
luo kauniin kaaoksen keskelle kesää
Tahdotko vielä tuntea miltä tuntuu hukkua
onkos se sellaista kuin kuvittelit
vaiko paljon kauniimpaa
kivuttomampaa
Vaipuisitko hiljaa pohjaan
kuin nukahtaen
Et saisi ajatella näin
et antaa mielen vaipua pinnan alle
Kellu
kellu siinä ajan virrassa
pinnalla
Vaikket tahtoisikaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot