Turha suudelma

Runoilija Laurrr

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se suutelee, se suutelee kuin se omistais sut. Sulle se on koko maailma, mut sille sä oot vaan yks niistä miljoonista kenet se omistaa. Yks pieni rukkanen, kenet se haluu vaan kaataa, lyödä maahan. Silti sä suutelet sitä. Sä suutelet sitä aivan kuin sä et enää suutelis ikinä ketään. Sä painat kätes tiukemmin sen niskaan, se naurahtaa. Sun päässä soi. Lyö mut. Se kaataa sut sängylle, sä annat kaikkes sille. Se ei muista sua enää huomenna.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot