Ilman sanoja

Runoilija Laurrr

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaisuus. Ilman sanoja.
Sä painat sormesi mun huulille.

Kylmyys. Elämän kovuus.
Sä katsot mua ja kyyneleet kohoaa mun silmiin.

Kaipaus. Se sattuu.
Sä käännät selkäsi mulle.

Sydämen särkyminen.
Sä lähdet, etkä enää katso taaksesi.

Hiljaisuus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot