I found you in paradise

Runoilija FurLie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

lo esencial es invisible a los ojos
 

raskas aurinko
roikkuu punaisena horisontissa

minulla on hiekkaa
jaloissa,
selässä,
hiuksissa

mukulakivikadut
sangriakannut

sinun nauravat silmäsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanat viimeiset kolme riviä varsinkin kolahtivat. Ihana

Ihana!

Pidin kovasti :)

hyvin kuvailtu, mitäpä tässä nyt sen enempää analysoimaan muutakun hemmetin hyvä:)

Paahtavan nätti<3

Suosikit -->

Ihanat viimeiset kolme riviä varsinkin kolahtivat. Ihana

Ihana!

Pidin kovasti :)

hyvin kuvailtu, mitäpä tässä nyt sen enempää analysoimaan muutakun hemmetin hyvä:)

Paahtavan nätti<3

Suosikit -->

 

Käyttäjän kaikki runot