Parane pian Isänmaa

Runoilija FurLie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

lo esencial es invisible a los ojos
 

Viinaa ja virtsaa
kaupungintalon seinässä
olutpullot rappusilla
vapun jälkeen lepäämässä

verta ja oksennusta
hiipunut nauru
sammunut juhlahumu
sammunut kansa

mutta turhaan pelkäät
väkivalta on vain numero

kuolinsyytilastoissa

Selite: 
suomella on ehkä sikainfluenssa tai joku muu sairaus.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vapun jälkimeiningeissä siis... Heh, taas voin olla tyytyväinen, etten viettänyt vappuani Suomessa. Joku sairaus siellä velloo. Puhutteleva runo.

Hyvin kuvastavaa Suomea.

Aika mainio. Aika totta. Ollaanhan mä vähän retuperällä vaikka kaikki onkin hyvin.

 

Käyttäjän kaikki runot