tillsammans i solen

Runoilija FurLie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

lo esencial es invisible a los ojos
 

Har du aldrig sett
solen le
Aldrig hört
vågarnas sång?

Låt mig vila
i din famn
livet är mer
än en stund

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis, pidin lopusta kovasti!
Pakko nyt tunnustaa että poikaystävä suomensi tämän koska olen onneton ruotsissa, mutta runoile silti enemmän tällä kielellä! Se kuulostaa kauniilta luettuna, ja kaunishan tämä runo olikin.

ihanan elämänmyönteinen runo, pidin kovasti. hieno lopetus.

Kaunis :)

En fin dikt så "lugn" vågornas sång...det var fint.

Solvärme.
:)
Vilken fin dikt.

 

Käyttäjän kaikki runot