Nimetön

Runoilija ^surkkusuvi^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RAKKAUS ON IKUISTA VAIN KOHTEET VAIHTUVAT...
 

Rakastan sua
en luapua tahtoisi,
mut kai se on vaan pakko
kestää kolhut elämän.
Surut, tuskat, rakkauden.
Kaikki oharit rakkaimman,
Mut nyt ne on loppu, oharit sun,
Et satuttamaan mua enää pysty.
Ja paskat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot