en haluaisi nousta pois

Runoilija ^surkkusuvi^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RAKKAUS ON IKUISTA VAIN KOHTEET VAIHTUVAT...
 

Kainaloosi
lämpimään olisi
niin helppo käpertyä
ja nukahtaa.

kainalossasi olisi
niin turvallista,
hellää ja ihanaa.

kainalostasi pois
en haluaisi, en
haluaisi tuntea
sitä kylmyyttä
noustessani pois
kainalostasi.

Kylmyyttä jonka
olen niin usein
joutunut kokemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä se rakkaan kainalo on niin ihana paikka. Kaunis runo :)

Sä teet vieläki tosi hyviä runoja... =)

Yhdellä sanalla: Tämä on ihana<3

 

Käyttäjän kaikki runot