Muuttujia

Runoilija Pixiella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailman tuulet kuljettelee ja heittelee, aina vähän eri suuntaan.
 

Ensimmäinen kohtaaminen lämpimän tuulen kanssa
sitten viime syksyn.
Jokin on muuttunut minussa paljon ja jokin ei ehkä sitten ollenkaan.

Auringon varjo saa silmät siristelemään,
edelleenkin valo saa migreenin aikaiseksi jos vain tahtoo.

Minulla on miljoona asiaa joista voisin olla onnellinen
mutta
sata pientä murhetta saavat mieleni apeaksi.

Tulisitpa tänään käymään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot