Rengasta mut!

Runoilija Pixiella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailman tuulet kuljettelee ja heittelee, aina vähän eri suuntaan.
 

Reippaasti yli kaksi vuotta yhdessä
kavereiden poikaystävät, tyttöystävät
ne vaihtuu

mutta me

pysytään samana.

Ja me luvataan ennen nukkumaanmenoa
"Me selvitään sit kaikesta.Eiks niin?"

Katson kateellisena, kun muutaman kuukauden yhdessä olleet kaverit
ne PÄÄSEE kihloihin.

Ja minä mietin tyhmänä kotona, että mitä minä teen väärin.

Miks sä et voi vaan polvistua ja kosia.
Eihän siinä oo kysymys kun sun omasta loppuelämästäsi.

Enkä minä halua sitä sen sormuksen takia

ymmärrätkö jo?

Minä haluan sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot