Olisitpa oikea

Runoilija Pixiella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailman tuulet kuljettelee ja heittelee, aina vähän eri suuntaan.
 

Haluan kasvaa
sinun lakanoissasi
siksi naiseksi
mikä oikeasti olen

Unissani näen sinut
halaamassa
suukottamassa

Heräämiset ovat vaikeampia
olethan kaukana

Liian kaukana

Enkä minä voi olla sinulle se oikea
olet eri maailmasta
Mikä-mikä-maasta

Sillä olet satuolento
ja minä olen lihaa ja verta
oikea ihminen

Sain sinulta yhden hymyn
se riitti minulle

Tiedän,että olet oikea minulle.

Olisitpa oikea,lihaa ja verta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin runon kerronnasta

Ihanaa kerrontaa, etenkin viittaus Mikä-mikä-maahan ja vertaus lihallisuudesta ja satuolennoista iski, puettu ihanaan muotoon tuo runollinen ajatus.

Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot