Virran pohjaan

Runoilija Epäasiattomuusboojumi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 15:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on joskus täydellistä, joskus vain kompaktia.
 

sinne katoavat jäljet

joita tähän asti
eteeni olen asettanut

kuka ojentautuu yli reunan
katsomaan kuka siellä on

antaisi käden
näin olkaa hyvä – en kestä
pitää
kiinni

itseäni niskasta

ei tästä pitäisi pitää
kiinni
on käyttöohje, edessäni

en voi lukea

sokaistuin silloin kun

minut kastettiin
Styx-virtaan – niskasta pidellen varmaan,
sillä se tuntuu olevan kantapääni

ote lipsuu aina vain enemmän
niska irtoaa

ei ole enää mitään mistä pitää kiinni

minne sitä enää jatkaa

muualle
kuin

virran pohjaan

Selite: 
Ihmisen polttoaineen loppuessa sisäisten ajatusten poistovoima ei enää riitä kumoamaan painovoimaa ja ihminen luhistuu mustaksi aukoksi, josta mikään ilo ei pääse enää pakenemaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hallitset sanojasi. Annat niiden tipahdella ja hallitset niitä silti. Mahtavaa, on aina hienoa saada uusia nimiä suosikkeihin. Hyvää syntymäpäivää!

Historiallinen niskalenkki.
Kiireestä kannattain pöllähtää,
tämän luettua voi tuumimaan köllahtää...

Ohhoh....toivon, että joku sai jostain pitävän otteen, kun minäkin näin myöhässä tätä taituruutta ihmettelemässä tässä.

 

Käyttäjän kaikki runot