Elämäsi ei ole sinua varten

Runoilija Epäasiattomuusboojumi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 15:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on joskus täydellistä, joskus vain kompaktia.
 

Itsesi tarkoitus on olla toisen tarkoitus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

TOdella hieno ja ajatuksia herättävä lause.

Eriävä mielipide.

Eräänlaista raamatullista näkökulmaa juolahti ajatuksiini, ja luomiskertomusta elämän alusta.
Yksinään, ihminen ei ole mitään.

Tuntui hyvältä, tämä "aforismi"

 

Käyttäjän kaikki runot