Tarkoitus yli kaiken

Runoilija Epäasiattomuusboojumi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2005
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 15:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on joskus täydellistä, joskus vain kompaktia.
 

On onnellisempaa elää, jos elämässään on jotain tärkeämpää kuin oma onni.

Selite: 
Paradoksaalista mutta totta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hemmetin hyvä tämäkin.

Totta. Oman navan ympärillä pyörivä elämä ei pidemmän päälle tee onnelliseksi, vaan onni löytyy onnesta muiden kanssa.

Vau!
Tää on niin totta!
Lyhyesti ja ytimekkäästi.
Onnea.

Tosi on...

Tosi on.

Totta. Oman navan ympärillä pyörivä elämä ei pidemmän päälle tee onnelliseksi, vaan onni löytyy onnesta muiden kanssa.

Vau!
Tää on niin totta!
Lyhyesti ja ytimekkäästi.
Onnea.

Tosi on...

Tosi on.

Hemmetin hyvä tämäkin.

 

Käyttäjän kaikki runot