Se lahja jonka annoit

Runoilija Ahneman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2009
Viimeksi paikalla: 23.5.2021 22:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.8.1988

In poetry, I believe in punchlines.
 

Kun Sydämeni putosi kadun reunaan,
Sirpaleiksi likaiselle asfaltille.
Et ollut apuna korjaamassa.

Itse en saanut palasia kerättyä.
Ne jäätyivät maahan roudan tullessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Au.. auts.. hieno runo! ^^

Haikean surullinen ja koskettava. Kipeää tekee tämän runominän kokema kohtalo. Hienosti kuvailtu tuo tunnetila.

Au, tämä sattuu, tuntuu...todelta

hienosti kuvattu rkki mennyt tunne

Tämä runo kolhii lukijaansa. Surullista mutta silti kaunista. Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot