Perhosten valtakunta

Runoilija Ahneman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2009
Viimeksi paikalla: 23.5.2021 22:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.8.1988

In poetry, I believe in punchlines.
 

Keväällä huomata sain sen
Tunteen ihanan ja kuumeisen

Vatsassa ympäriinsä pyörien
Kotelosta kuoritunut matonen

Itse kauniiseen ihastuen
Tuntea sain rakkauden

Kaiken keskellä havannoiden
Perhonen on tunne fyysinen

Pilvilinnoistani pohtien
Miten eteenpäin toimien?

Kaikkea elämää häiriten
Rakastumista kestä en

Silloin minä keksin sen
Ohjeen ylivoimaisen:

Oksenna ulos se perhonen.

Revi siltä siivet irti ja liiskaa seinään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, ensimmäinn runo jonka luen tällä palstalla, osui ja upposi!

Hienosti kirjoitettu, räväkkä lopetus.
 

Käyttäjän kaikki runot