Kerran

Runoilija JAA

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Osa minusta on poissa eikä palaa
Osa piilossa kivulta ja surulta

Joskus kerran tiesin kuinka kanssasi olla ja puhua
silloin ymmärsin myös olla onnellinen

Osa minusta on poissa pölyttymässä hyllyllä rikkinäisten sydänten varastossa

Kerran tiesin kuinka sinua katsella
silloin olisin vuoksesi kuollut

Se oli silloin joskus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeaa kaipausta koskettavassa runossasi.

Haikeaa kaipausta koskettavassa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
JAA Elämä 20.6.2012 0 Runo
JAA Kerran 28.8.2008 2 Runo
JAA Vanha rakkaus 18.8.2008 2 Runo
JAA Toinen 18.3.2008 6 Runo
JAA Mitäkö tahdon sinulta? 17.3.2008 2 Runo
JAA Hääkellot 13.3.2008 0 Runo
JAA Akrofobia 29.2.2008 1 Runo
JAA Spammaaja 29.2.2008 0 Runo
JAA Kainoa 29.2.2008 2 Runo
JAA Kylmässä, pimeässä 4.1.2008 1 Runo