Vanha rakkaus

Runoilija JAA

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnen sinut kun makaan sängyssäni.
Päässäni pelkkää kaaosta, ihan liikaa väärinkäsityksiä

Ja se suututtaa, tieto siitä liekistä joka yhä palaa
Miksen pääse siitä yli?
Opinko koskaan?

Mennyt rakkaus palaa yhä
vanha rakkaus jättäisit jo rauhaan
menisit kotiisi

Näen kasvosi, mutta tiedän sen olevan vain harhakuva jonka ammoiset tunteet toivat mukanaan

ja se suututtaa,
tieto siitä liekistä joka ei koskaan tule sammumaan
jonka yli en koskaan pääse
en tule ikinä oppimaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa latausta, koskettavaa juuri tänään.

Vahvaa latausta, koskettavaa juuri tänään.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
JAA Elämä 20.6.2012 0 Runo
JAA Kerran 28.8.2008 2 Runo
JAA Vanha rakkaus 18.8.2008 2 Runo
JAA Toinen 18.3.2008 6 Runo
JAA Mitäkö tahdon sinulta? 17.3.2008 2 Runo
JAA Hääkellot 13.3.2008 0 Runo
JAA Akrofobia 29.2.2008 1 Runo
JAA Spammaaja 29.2.2008 0 Runo
JAA Kainoa 29.2.2008 2 Runo
JAA Kylmässä, pimeässä 4.1.2008 1 Runo