The Last Words

Runoilija Smaragdiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pyydän, jos runoni herättävät tunteita tai kysymyksiä, kommentoi. Ja asiallinen kritiikki on paras lahja taiteilijalle.
 

nyt kaikki on liikaa
nyt olen vihdoin pudonnut

jokaisella hengenvedolla

"mitä minun pitäisi tehdä"

edes kipu ei auta tähän

pakko päästä pois
mutta missä on muualla?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot